BLOGAWARDS

20140506-194045.jpg

Nu har nomineringen dragit igång till Veckorevyns blogawards. Jag skulle bli så oerhört glad, tacksam och varm i hjärtat om ni skulle vilja nominera mig? Ni har ju nominerat mig innan till både Årets Modeblogg, Årets Chicaste Bloggare, Årets Nykomling/Mode och Årets Modeblogg. Vilket känns helt fantastiskt att ni fått mig nominerad till 4 stycken. Årets Chicaste bloggare vann jag även. Så tycker ni att jag förtjänar att bli nominerad igen och gillar det jag gör, skulle jag bli den gladaste om ni nominera mig till Årets Modeblogg, finns även en ny i år som är Årets Inspiratör, Instagram. Nominera gör ni HÄR Bara skriva in Rebecca Fredriksson och www.rebfre.se. Ni är bäst!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.