P E A C E M E N

20140430-152523.jpg20140430-152535.jpg20140430-152604.jpg20140430-152619.jpg 20140430-152633.jpg

Idag var jag äntligen och lämna in min kamera, så nu hoppas jag av hela mitt hjärta att detta går bra och fort. Får verkligen panik utan den. Som tur är verkar mitt försäkringsbolag ta det, då den kommer kosta runt 5-10.000 att laga. Tur att man har försäkringar =) Bjuder på denna look från förra året, denna är en av mina favoriter och skulle absolut kunna bära detta igen. Skulle mer än gärna ta tillbaka solbrännan också =) Give me! Vad händer idag på Valborg då? Vad ska ni göra?

My camera is still broken, so here is one favorite look from last year. Hope you still like it =)

0

4 reaktioner på “P E A C E M E N”

 • Amanda Johansson skriver:

  så himla fin!

 • johannaelle.wordpress.com skriver:

  Älskar denna outfit, en av dina snyggaste någonsin! Och jag måste bara säga att det är så häftigt hur du utvecklats och vad din blogg kommit att bli de senaste åren, bra jobbat! Du levererar alltid och där många andra bara hivar upp tio identiska outfitsbilder som blir sjukt trist så märks verkligen ditt engagemang då dina är både genomtänkta, välgjorda och varierande. Hoppas det löser sig med din kamera och fortsätt göra precis det du gör för du inspirerar varje dag! Kram

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Det här gjorde hela min dag =) hur underbar är du inte? tack snälla för du ser detta. Jag lägger verkligen ner så himla mycket kärlek och tid på bloggen så detta var verkligen något jag behövde höra. Som sagt har ju sådan panik att jag inte kan fota och så men försöker leverera så bra det går ändå =) tack för din kommentar. Massor kärlek! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.