THANKS!

PicMonkey Collage.jpg.jpg

När dagens känns lite extra jobbig kan faktiskt ett paket som detta göra att det känns lite bättre =) Tack snälla! Älskar när man får bud som är gjorda med kärlek, som detta. Hur himla fint? Jag är fortfarande så ledsen att min kamera heller inte vill fungera, så nu måste den lämnas in och det är ett himla projekt innan allt är klart. Ska se om jag kanske kan få låna någon kamera? Hoppas ni inte tycker bloggen är jättehemsk. Tur att jag har min duktiga fototjejer som hjälper mig med fina outfit bilder iaf hihi. Nu ska ska jag försöka koppla bort lite och se på en film. Vi hörs imorgon!

– Thanks Storyrelations for this amazing gift, it makes me so happy.

0

1 reaktion på “THANKS!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *