DETOX ALA PEPPSOMFAN

Soothie 1.jpg.jpgsmoothie 2.jpg.jpgsmoothie 3.jpg.jpgsmoothie 4.jpg.jpgsmoothie 5.jpg.jpg

 

Som många vet så körde jag en egen detox förra veckan, jag körde i 3,5 dag. Det finns massor utav olika detox-varianter, många säger att man inte kan köra en detox på så kort tid osv .. Jag tycker man ska köra på så som man vill och mår bra av. Jag valde att göra min egna variant, så jag körde som sagt i 3,5 dagar med enbart smoothies från morgon till kväll. På en dag drack jag ungefär 3-4 smoothies, men oftast en till frukost, lunch och middag. Tillsammans med detta drack jag mycket vatten och te, vilket är väldigt viktigt under en detox. För det får fart på lymfan och njurarna. Något man ska tänka på är att ha i lite mer matiga ingridienser så som nötter, avokado och banan. Mina smoothis bestod av: Frukt, bär, grönsaker, vatten, mandelmjölk, kokosvatten, mandelsmör och cocosolja. 

Första dagen hade man ganska ont i huvudet och kände sig lite svag men sedan blev det bättre. Jag tycker att detta fungerade jättebra för mig, 3,5 dag var precis lagom. Man rensade ur och det gick bra alla dagar, dock väldigt konstigt att inte tugga eller äta något på 3,5 dag. Jag skulle kunna köra längre men kände att denna gång räckte det, då jag sista dagen var ganska skakig. Efter detoxen kände jag mig lättare, fräschare och piggare. Kände som jag rensat ut lite och var redo för ny näringsrik och nyttig mat. Totalt gick jag ner ca 2 kg, som är väldigt mycket vätska. Gjorde detta mest för att testa på, rensa ur och känna mig fräschare. Bara att fråga om ni undrar något =) Ni har några utav mina recept ovan, ni hittar även lite på min instagram @peppsomfan, köp även senaste numret av ShapeUp där står det en hel del om just detox.

 

 

0

3 reaktioner på “DETOX ALA PEPPSOMFAN”

 • N skriver:

  Hej! Gillar verkligen din blogg och vill inte vara den som är den. Men det enligt dina recept har du väldigt mycket väldigt söt frukt i dina smoothies, vilket inte är så jättenyttigt att dricka 3-4 gånger om dagen. Bättre att plocka bort vindrutorna och jordgubbarna, men inte alls lika gott.

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ja fast detta var några utav alla recept 🙂 ibland drack jag smoothies helt utan frukt, utan mer med grönsaker 🙂

 • Louise skriver:

  Recepten såg supersmarriga ut! Tycker det är bra att du kommenterar att du kände dig skakig osv och att det var jobbigt att detoxa och även poängterar att var och en på sitt sätt. Det kan vara sån hets kring sånt här. Dina mått är väldigt roliga också, 2 dl mango och 1 decimeter gurka. Gör recepten lite roligare att läsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.