DOTTLIDOTT

DSC_1049.jpg
sneak.jpg
DSC_0001.jpg

Dottlidottdott. Idag blev det prickigt hörrni, sprang på denna fina prickiga tröja på Weekday i lördags. Jag kunde ju verkligen inte motstå den, påminner lite om den jag kära ner mig i på H&M Trend som jag aldrig köpte. Jag är inte så mycket för prickigt men tycker detta var fint för det var så stora prickar. Hoppas  ni alla haft en skön helg? Nu väntar sängen på mig, är hel förstörd. Imorgon bjuds det på hela outfiten, detoxrepotage och kanske lite mer personligt. Puss på er mina vackraste!

Photo by: Natalie Eriksson

-And here is todays details, the whole outfit up on the blog tomorrow. Hope all of you have had an a amazing weekend =) Tomorrow i will write little more private thing and tell you about my detox. But now BED!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.