PRESSBREAKFAST @ MONKI

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetPicMonkey Collage rebfre.jpgProcessed with VSCOcam with f2 presetPicMonkey Collage presfrkost.jpgmwonw.jpg
PicMonkey Collage e3.jpg

 

Morgonen på Monki var riktigt lyckad, det bjöds på underbar pressfrukost, blomster-workshop där man kunde skapa egna fina blomkranser och den nya kollektionen av Ida Sjöstedt för Monki förstårs. Kollektionen i sig var väldigt romantisk och blommig, det var mycket fina plagg men inte så många som föll just mig i smaken. Lite för romantiskt för min smak. Som sagt Ida är ju väldigt duktig så alltid roligt att se vad hon skapat. Det var även VIP 25 % på allt i hela butiken vilket gjorde det lite extra svårt att hålla fingrarna i styr. Jag kom självklart hem med en påse fylld av kläder, dock inget från Ida Sjöstedt’s kollektion men mycket annat fint. Vad som är i påsen får ni se framöver!

– Start this wednesday morning at Monki with a lovely pressbreakfast for the designer collaboration  ”Ida SjöStedt for Monki” a wonderful swedish designer made a collection with Monki. 

0

2 reaktioner på “PRESSBREAKFAST @ MONKI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.