S N A P S

image-28.jpgimage-27.jpg PicMonkey Collage 669.jpg.jpgimage-23.jpgPicMonkey Collage900.jpg image-33

 

Vi har verkligen tagit vara på solen idag =) Suttit i solen hela dagen, så fantastiskt underbart väder. Vi drog till Medis och hängde på SNAPS, drack rosé och bara njöt. Så grymt kul att ha grabbarna på besök, har alltid så roligt med dom. Går inte många sekunder utan skratt där inte. Efter ett par timmar i solen drog vi och käka på Garlic and shots och nu sitter vi hemma och degar i soffan framför tvn. Underbar lördag, nu ska jag hänga lite mer med grabbsen. Vi hörs imorrn, Pusssss!

– So wonderful day in the sun today, we went to Snaps fore some wine in the sun, so lovely. So fun to have my boys here, they are so funny an also having a good time and laugh with this guys. Hope all of you have had a amazing saturday?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *