WHITE IS THE NEW BLACK

Skärmavbild 201nn4-04-17 kl. 22.49.30.jpg
Vitt älskade vitt. Det är ju så förbannat fräscht nu till våren och sommaren. Känns som jag alltid vill bära vitt, dock vill jag gärna få lite mer färg på kroppen innan. Högst upp på min vita lista står en vit jumpsuit följt av vita byxor och vita tofflor. Hatten är redan inhandlad, äntligen fann jag den perfekta. Den vill jag gärna sitta med på en strand nu och lapa sol. Hur fina är inte tofflorna? Var helt säker på att jag skulle slå till på de vita Birkenstock tills jag fick syn på dessa godingar till en tredjedel av priset. Kan nog bli så att jag slår till på dessa istället hihi. Det är även väldigt fint med vita bågar till sommaren. Nu ska jag sluta snacka vitt och pussa på min kille. Vi hörs imorgon finisar!

1. here  2. here 3.here 4. here

I love white, white is the new black. Here is four things on my ”white must have” list. First is the perfect white jumpsuit. Do you have any tip? 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.