BABY BLUE

_MG_5654644.jpg.jpg.jpgPicMonkey Collage blue.jpg_MG_5535.jpgPicMonkey Collage light blue.jpg_MG_5586.jpg PicMonkey Collage 88.jpg

Godmorgon =) Hoppas ni sovit gott?  Det har jag gjort iallafall, vaknade ganska nyligen. Tänkte slänga i mig lite frukost och sätta på mig träningskläderna och dra till gymmet eller kanske springa ute? Det ser ju superskönt ut ute. Jag älskar när man kan börja träna ute, då är det vår. Påtal om vår så var jag och Gina förbi Kungsträdgården igår, alltså hur fint har det inte blivit där? Solen lyste och det var precis rosa av alla fina blommor. Roligaste är ju ändå att se alla som står och fotar och är helt galna över att få se blommorna, vilket jag förstår då det är sjukt vackert. Ovan ser ni gårdagens outfit, köpte ju dessa blå byxor när jag köpte den mönstrade kostymen. Valde att matcha det med leopard skor, tyckte det var en fin kombo.

Photo by: Gina Mannberg

pants_ginatricot / shirt_ginatricot / jacket_h&m / shoes_nelly / bag_zara / sunnies_imso (lespecs)

Goodmorning sunshines! Hope all of you have slept well? I just waked up. Now it’s time for a big breakfast before workout. Hope all of you have a wonderful wednesday =)

 

0

1 reaktion på “BABY BLUE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.