PALM TREES

DSC_0707.jpg.jpg palmss.jpgDSC_0678.jpg.jpgPicMonkey Collage palm.jpgDSC_0700.jpgPicMonkey Collage palms 23.jpgDSC_0838.jpg

DSC_0798.jpg

 

Photo: Natalie Eriksson

Här kommer hela outfiten med denna fantastiska tröja. Roligt med lite färg också =) Nu har jag precis ätit mat och sitter i soffan och tittar på film. Om jag känner mig själv rätt, så kommer jag somna så fort jag lägger mig ner haha. Är ni också sådana? Som alltid somnar i soffan till en film? Imorgon är det en ny vecka, så underbart. Jag startar veckan med två lediga dagar, hur skönt som helst. Så det kommer bli massor utav bloggning som jag längtar. Älskar att kunna leverera bra material till er. Ska även dra vinnaren av bikinisarna, så glöm inte delta här nedan. Pusssss!

pants_rut&circle / sweater_imso / sunnies_bikbok / bag_zara / shoes_nike /

– And here is the whole outfit. This sweater is so cool, I love it. I think white and green it’s a good combo. Hope also you like it?

0

2 reaktioner på “PALM TREES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.