SNAPSHOTS

IMG_5910.jpg.jpgIMG_5907.jpgIMG_5627.jpgIMG_5574.jpgIMG_6487copy.jpgIMG_5733.jpg

Skärmavbild 2014-04-08 kl. 00.11.24.jpg

IMG_5784.jpgIMG_5769.jpg

 

Godmorgon mina solstrålar!  Idag har jag en fullspäckad dag framför mig, jag ska på Ben&Jerry Event, pressvisningar, möta upp och fota med Gina, fika med Klara som är här på besök, mysa med tove och packa för ska hem en sväng igen denna vecka hej och hå! Dock väldigt roliga grejer, så ska inte klaga. Bjuder därför sålänge på lite detaljer från mina senaste outfits. Men nu måste jag springa bokstavligt talat, vi hörs på instagram @rebfre sålänge!

– Hello Sunshines! Today it’s a really busy day but with alot of fun things. Alot of events, meet up Gina, take a coffee with Klara and hangout with Tove. Talk to you later, but if you want to follow my day? follow my instagram: @rebfre

0

1 reaktion på “SNAPSHOTS”

  • Reema skriver:

    Hej! Supersnygga outfits! Tänkte bara fråga vilken storlek du köpte på boyfriend jeansen från frontrowshop? Funderar på beställa dem men är osäker på storlek.

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *