B L U E V A C A T I O N

Skärmavbild 2014-04-07 kl. 21.42.54.jpg

 

Tankarna på att åka utomlands har fortfarande inte försvunnit, speciellt inte efter denna gråa/regniga dag. Då kände jag ännu mer hur jag ville boka en tripp till sol och värme. Jag tror allt jag är i behov av det, bara få vara och njuta av sol, mat, ledigt och värme. Åh vad jag drömmer mig bort nu, får se om jag tar tag i saken och kanske bokar en resa? Jag skulle så gärna vilja ha lite rese-tips, jag vill åka en vecka till sol och värme så avståndet får inte var för långt. HIT ME! Jag skulle mer än gärna tagit med detta på semestern isåfall. Jag måste hitta den perfekta vita hatten ..

1. Hat_riverisland, 2. Sunglasses_E&E, 3. Bikini_Wonderland, 4. Shorts_Imso, 5. Shoes_Acne 

– I really want and need som vacation right now. I love to traveling, and love the sun and the heat. Just tell me you favorite place?

0

2 reaktioner på “B L U E V A C A T I O N”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.