I GOT STRIPES

IMG_5860.jpg.jpg.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_5910.jpg.jpgPicMonkey Collage 707070.jpgIMG_5907.jpgIMG_58604444.jpg

 

Hallå där! Såhär har jag sprungit omkring på stan idag med mina fina tjejer. Älskar att man kan ha dessa klackar utan att ens få ont i fötterna. Grymt ju! Det blev en riktigt shoppingdag, dock inte så mycket shopping för min del, köpte bara emil-mössan och solglasögonen över från ginatricot. Vi åt även en smarrig lunch på Vigårda och njöt av solen. Helt galet underbart väder ju, nu får man verkligen vårkänslor på riktigt. Nu är det dags att göra sig i ordning här hemma, jag och tjejerna ska ut och slå klackarna i taket. Ni får supergärna lämna tips på bästa uteställena i Stockholm, har ännu inte superkoll (;

pants_monki / sweater_bikbok / jacket_h&m / hat_ginatricot / sunnies_ginatricot / bag_scorett/

Hello there!  Here is todays outfit, this hat and glasses from Ginatricot are my new favorites. 

0

2 reaktioner på “I GOT STRIPES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.