SUITS

IMG_5743.jpg.jpg

 

Blått och vitt är så fint tillsammans. Äntligen har dessa fina kostymer landat i butik och online. Du hittar den här och härJag klickade hem de mönstrade setet och de blå byxorna, får se om jag även slår till på kavajen senare. Tror dessa kommer blir sjukt snygga till svarta pumps och lite solbränna. Ginatricot har fortfarande FRI FRAKT om man uppger EXPRESS i kassan samt att du får paketet levererat dagen efter om du beställer innan 16.00. Åh nu längtar jag tills de kommer.

 

0

1 reaktion på “SUITS”

  • nicole skriver:

    Alltså. Du är apbra osv, men nu börjar det bli lite tröttsamt hur mkt du plagierar angelica blick……………kom igen nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.