ME ON THE TV

 

Skärmavbild 2014-04-04 kl. 22.51.52.jpg

Hej Fina! Tv-inspelningen gick väldigt bra och flöt på bra. Jag var alltså med i Stora Trumman, ett nytt program som hålls av bästa Andreas från East fm. Jag var där och pratade om min blogg, trender, fula trender, mode och annat skoj. Mattias (EMD) som även numera göra låtar tillsammans med Albin var också där och gästa och även spelade live. HÄR kan ni titta på klippet. Fyfan vad tvn lägger på, ser ut att väga 10 kg mer och mitt hår såg förjävligt ut. Men ni kan ju blunda och lyssna (; haha. Hoppas ni gillar det! Vore roligt att höra vad ni tycker om klippet. Nu ska jag gå och sussa med mina två utav mina bästa vänner som är här och hälsar på. Vi ska ha en riktig tjejhelg med massor utav party och mys =)

0

3 reaktioner på “ME ON THE TV”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.