Goodnight lovers

20140403-224230.jpg

Just nu befinner jag mig faktiskt i Norrköping, åkte hem och överraskade min älskling. Så glad han blev, de där smågrejerna gör så mycket. Föresten när jag skulle åka hem idag, så hade jag riktigt flyt dock inte till en början eftersom tåget var 40 min sent, som sedan ledde till inställt tåg, som vanligt då tänkte jag. Försökte ivrigt hitta ett annat tåg som skulle åt Norrköping men de var fullt, sen hittade jag ett till och drog fram hundögonen och frågade om jag fick åka med det istället, vilket jag fick. Så tack SJ ni kan ju om ni vill haha. Nu ska jag sova, imorgon väntas TV-inspelning här i Norrköping. Mer om det imorgon <3 Föresten önskar jag kunde vakna upp med detta hår imorgon, älskar det här. Precis nyfärgad och nystylad, snart dags att sätta sig i stolen igen. Pusss!

0

1 reaktion på “Goodnight lovers”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *