FLOWER AND BLUE KNIT

flowerPicMonkey-Collage-flow.jpgIMG_6487copy.jpgIMG_6550IMG_6490copy.jpg

 

Hej Raringar! Dagen har varit full av jobb och träning, därav ingen mera bloggning. Brukar ju alltid då tidiniställa eller planera bättre, men ibland hinner man inte med helt enkelt. Det är så skönt att vara igång med träningen igen, körde ett hårt passa både igår och idag. Imorgon ska jag med träna men en PW passar nog bäst efter dessa dagar. Idag är det ju Henkes födelsedag, önskar så mycket att jag kunde vara med honom idag. Jag skickade blommogram till han iaf, som han blev superglad och chockad över =) Eftersom jag inte hunnit fotat något idag, så bjuder jag på dessa bilder från förra året. Kommer ni ihåg dessa som Julia fotade? En utav mina favorit looks. Detta är en look jag absolut skulle kunna tänka mig att bära igen, exakt så. Tänk att man snart kan gå omkring såhär, längtar ihjäl mig. Nu ska jag sluta svamla och ta och dejta kudden, imorgon ska jag iaf möta upp fina Gina för att fota.

– Do you remember this outfit-post? This look i really liked and i want to wear it again sometimes. Now i’m longing for summer. So wonderful!

0

5 reaktioner på “FLOWER AND BLUE KNIT”

 • Amanda Johansson skriver:

  Alltid så himla fin!

 • Olivia skriver:

  Hej Rebecca! Har blivit helt besatt av den där kjolen när jag såg den i collaget förra veckan, skrållat igenom huuur många inlägg som helst xD men hittar inte nånstans var den kommer ifrån, var har du köpt den? 🙂 tack för en himla bra och inspirerande blogg! Kram Olivia

  • Rebecca skriver:

   Hej! 🙂 ja visst är den fin!? den kommer från Zara. dock förra året tyvärr 🙁

   tack så jättemycket, vad glad jag blir 🙂

 • Malin skriver:

  Sjukt gullig outfit och galet fint hår du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.