BLUE SUNDAY

IMG_5470.jpgPicMonkey Collage.jpg
IMG_5481.jpg

Godmorgon finisar! <3 Såhär startar jag min söndag te, nya STYLEBY och yogurt med blåbär och kokoschips. Åh älskar det, har ni ätit det? Finns att köpa i hälsokostbutiker, jag var ute och powerwalkade i veckan och då sprang jag förbi en liten mysig butik i Sundbyberg som hette Vitaminverket det blev både kokoschips, detox te och lite proteinbars. Så härligt när man hittar massor med goda nyttiga alternativ. Nej nu ska jag läsa klart och äta upp, jobbet väntar. Puss på er!

– I start my sunday like this, with a new magazine, tea and yogurt with cocochips and blueberry. A good start on a good day!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.