GIVE ME SOME VACATION

Skärmavbild 2014-03-19 kl. 10.38.44

 

 

Godmorgon mina solstrålar! Jag är så sugen på att åka utomlands att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Får nog allt sätta mig och kolla efter lite resor, jag var ju dock precis i Barcelona men är sugen på en riktig solsemester, att bara ligga och sola och bada och äta gott och inte bry sig om någonting annat. Har ni något bra tips? Därför satte jag ihop ett litet utomlands-kollage från Nelly  som har 15% på ALLT hela veckan, KLICKA HÄR och uppge SPRING15 innan ni checkar ut. Happy shopping!

1.  2. 3. 4. 5.

– Goodmorning babes! I really want to go abroad now, i need some vacation. This week Nelly have 15 % off on everything, just write SPRING15 before you check out. Happy shopping!

0

2 reaktioner på “GIVE ME SOME VACATION”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.