SANDALETT BIO

IMG_4923.jpgIMG_4921.jpgIMG_4927.jpg

Skärmavbild 2014-03-17 kl. 13.21.38

Det är dags att börja toffla, det är jag och dagisfröknarna i sommar haha. Inte kunde man tro att den så kallade inneskorna man hade som liten skulle bli trendiga 2o år senare. Skulle nog säga att dessa tofflor är bland de hetaste till sommaren. Jag är så sjukt sugen på ett par från Senso, de är dock lite dyra så börjar med detta svarta. Jag köpte dem när jag var i Barcelona, du hittar dem här.  Idag är jag ledig, så himla skönt. Ska försöka få lite annat jobb gjort, träna och hämta paket. Vi hörs lite senare!

– New shoes, i love this sandeletts. So cool, you find them here

 

 

0

1 reaktion på “SANDALETT BIO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.