20140314

PicMonkey Collage trash.jpgIMG_4759.jpgPicMonkey Collage casaual.jpgIMG_4723.jpgPicMonkey Collage422.jpgIMG_4712.jpg.jpg

 

Photo: Therese

Godkväll fina ni! Förlåt för att outfiten kom upp så sent, men aja så blir det ibland. Det var så fint väder idag, så det var härligt att hinna fota i det eftersom det regnar nu. Idag körde jag på lite casual vs trashed. Gillar att tuffa till den lite ”finare” stilen med t.ex sneakers och trasiga byxor som idag. Fantastiskt att bo i Stockholm också, eftersom det finns så mycket finare fotomiljöer här. Ska planera massor fina ställen till nästa vecka. Nu ska jag fortsätta mysa med mitt hjärta som äntligen kommit hem, inte sett han på hela veckan så ska pussa på han lite extra.

pants_nelly / shirt_bikbok / sweater_zara /jacket_monki / bag_zara / shoes_h&m / sunnies_london /

– Hello beautiful! Sorry for this late post, but here is todays outfit. I mix casual and trashed, i like the combo. And i love to live in Stockholm, so more fun to shoot here. Now i will have some cosy time with my lovely boyfriend who finally is some.

0

4 reaktioner på “20140314”

 • Sanna skriver:

  herregud va snyggt !
  Denhär outfiten skulle jag vilja kunna kopiera i olika former varje dag..så jävla läckert ! Men tyvärr går det inte med min kropp som den ser ut just nu =/ Men om några kilon kanske =)

  Måste säga oxå att du är så uderbart snygg i den mörka hårfärgen,den passar dig så sjukt bra !

  http://moonzanna.se

 • Martina skriver:

  Sjukt snygg idag. En av de finaste så länge!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.