A

IMG_435547.jpg.jpg

IMG_4347.jpg070.jpgPicMonkey Collage A.jpgIMG_4349.jpgPicMonkey Collage6969.jpgIMG_4345.jpgIMG_4337.jpg

IMG_4357.jpg

 

Hallå där! Som jag skrev igår så bjöd Stockholm på sol idag också, så himla härligt. Idag var det t.om 13 grader, redan i början av mars. Hoppas verkligen att det fortsätter så. Såhär har jag sprungit runt på Ikea och Jysk idag. Vi var och fixade lite smågrejer som behövdes till lägenheten. Det börjar bli så bra nu =) Jag älskar ju inredning som ni vet, så ska som sagt bjuda på lite mer från hemmet. Föresten finisar IDAG ÄR ABSOLUT SISTA DAGEN ATT RÖSTA PÅ MIG SOM ÅRETS MODEBLOGG, SÅ RÖSTA HÄÄÄÄÄÄR! Skulle bli den gladaste, behöver varenda lilla röst. Ni är såååå bäst!!

skirt_h&m / sweater_imso / jacket_h&m / bag_cubus / boots_henrykole / sunnies_bikbok /

– Hello Sweeties. Here you have todas outfit. This sunday  was also  sunny, so wonderful. Today it’s the last day to vote for me as the best fashionblog of the yar. YOU VOTE HERE, just click on ”rösta här” under my picture and then scroll down and click ”skicka mina röster” i would be so happy, i need your votes darling.

 

0

1 reaktion på “A”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *