NUDE+MINT+BLACK

IMG_4232.jpg.jpgPicMonkey Collage mintfe.jpg IMG_4232.jpgreb.jpg IMG_4253.jpgPicMonkey Collage mintfe.jpg IMG_4250.jpg PicMonkey Collage mint.jpg

 

Här babes är hela outfiten, körde som sagt på lite vårigt idag. Jag hörde att solen skulle kika fram imorgon också, hur underbart? Imorgon är jag ledig och ska bara ha en mysig söndag och inte försöka ha några måsten. Haha jag är dock lite dålig på det (; men ska göra mitt bästa. Har även börjat få riktigt fint i lyan nu, så kanske bjuder på lite mer bilder på den imorgon. Nu ska jag fortsätta mysa med min prins i våra nya soffa. PUSSS!

skirt_ginatricot / knit_h&m / jacket_h&m / shoes_choies / bag_bershka / necklace_pull&bear / sunnies_uropenn/ 

– Babes here is the whole outfit. Feelt like spring today and i love the feeling.

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.