BLUE & RED

IMG_5173.jpg.jpg IMG_514633.jpg.jpgPicMonkey Collageeers.jpgIMG_5144.jpg.jpgPicMonkey Collagej.jpgIMG_5165.jpgIMG_5145.jpg.jpg

 

Hej där godingar! Såhär har jag sprungit runt idag, jag var tvungen att göra ett par ärenden på stan samt hinna med ett möte med ett företag. Jag hann med att säga hejdå till mamma och mormor också. För nu sitter jag i bilen påväg till Stockholm, för nu flyttar vi hit på riktigt. Vilket känns helt fantastiskt och helt sjukt på samma gång. Jag tror dock jag kommer trivas väldigt bra, det är bara att köra som jag brukar tänka. Gör man inte det, så gör man inte det och då tar man det då. Nu är jag fett taggad på det iaf! SO STOCKHOLM HERE I COME!

jeans_topshop / top_stylegodis/ shirt_monki / shoes_have2have /sunnies_asos / 

– Here is todays outfit, blue and red. Now i’m off to Stockholm and leaving my home for a new home and i’m so excited.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.