DENIM & BLACK

IMG_5047.jpgPicMonkey Collage88+.jpgIMG_5050.jpg

 

Hej finisar! Uppdateringen halkar efter här, vilket jag tycke suger. Så blir det tyvärr när man reser med så många andra och har fullspäckade dagar. Min kamera dog också, och laddaren hade jag i Stockholm. Som tur är hade jag med mig min lilla kamera som jag kan fota med, dock inte lika bra bilder men bättre än inget, visst? Idag har vi shoppat och faktiskt sett lite av denna fina stad. Jag har gått klädd som ovan, skorna från Choies är mina nya favoriter. Juste många som frågat om jackan, jag har 34 i min.

Jeans_ginatricot / shirt_pull&bear / jacket_h&m / shoes_choies / bag_bershka / sunnies_uropenn

Hello there! Sorry for so bad update from barcelona, but here is todays outfit. I love this shoes.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.