V O L U S P A

Voluspa.jpg

 

Jag älskar Voluspa, de gör så otroligt fina ljus. Till en början tyckte jag att det var ganska idiotiskt att köpa ett sådant dyrt ljus. Det är ju så mycket mer än bara ljus, de blir ju även som en dekoration. Som ni ser ovan, har jag valt att dekorera mitt ljus med skönhetsartiklar och smycken. Plus att de doftar så gott också. Jag fick ytterligare ett ljus i julklapp av min bästis. Nu är jag sugen på något till, kanske ett ljust? Jag har bara svarta .. Många som frågat var jag köpt mina, men för alla er som inte bor i närheten så hittade jag en grym sida Iris&Pelle som säljer massor voluspa. Visst är de fina?

 

0

3 reaktioner på “V O L U S P A”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.