B A D

IMG_3854 bad.jpgIMG_3847.jpgPicMonkey Collage4342.jpgIMG_3854.jpg.jpgIMG_3852.jpg

 

Min nya jacka från H&M, det blev den tillslut. Den är i äkta läder, förbannat snygg och gick loss på 1499:- BRA KÖP! Du hittar den här . Annars kanske jag har världens sämsta dag, ni vet när man känner sig både ful, äcklig och värdelös samtidigt som precis allting går emot en. Ni vet en sådan där dag man bara vill lägga sig under täcket och tycka lite synd om sig själv. Idag är sådan dag, önskar jag kunde göra det, men jobb och annat väntar. Hoppas allafall att ni mår bra och att ni har en fin dag. Stor puss på er!

– Here is my new jacket from H&M, i love it! 

0

3 reaktioner på “B A D”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.