DIY – MARBLE TABLE

IMG_3640IMG_3647IMG_3742IMG_3740PicMonkey Collage klartIMG_3745

 

TADA! Här är DIY-projektet jag pratade om, mitt bord som jag har gjort om. Jag har suktat efter ett marmorbord hos Artelleriet, men det kostar runt 6.000:- vilket jag känner är lite för mycket för ett bord. Plus att det är så speciellt, så man kanske tröttnar efter ett tag. Därför valde jag att ta tag i saken i egna händer. Köpte in bord, designfolie och guldspray sen var det bara att sätta igång. Haha alltså detta bord ni anar inte hur mycket jag kämpat för att få hem just detta bord. Jag är grymt nöjd med resultatet, om jag får säga det själv hihi. Vad tycker ni? Gillar ni det?

– TADA!  I found one marble table, but i think it was to expensive so i made one by myself and here it is. I love it! 

0

16 reaktioner på “DIY – MARBLE TABLE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.