APARTMENT SNEAK

PicMonkey Collage7IMG_3616

IMG_3634IMG_3623IMG_3596PicMonkey CollageIMG_3610
Hej Bästa! Jag har haft fullt upp hela dagen, Henke kom imorse sedan dess har vi fixat, organiserat och plockat här hemma. Vi hann även med Ikea och inhandla lite mer som behövdes. Äntligen fick jag tag i mitt bord jag ville ha, vi har även hunnit göra om det också. Det blev så sjukt fint, ni ska få så det imorgon eller i veckan tänkte jag. Igår var Tove här på myskväll, vi lagade middag och tittade på Mello. Så glad att bo i samma stad som henne. Nej nu är det dags för söndagsmys och film här hemma. Blir första natten för mig och henke i lägenheten, känns superbra =) Här ovan är lite ”sneak” bilder på lägenheten från köket och badrummet. Ska se om jag kan ta lite bättre bilder imorgon. Jag älskar lägenheten, och hur grymt skönt med egen tvättmaskin och torktumlare? SÅJÄVLAGÖTT!

– Here is some sneak peak pictures from our new apartment in Stockholm. I love it!

0

7 reaktioner på “APARTMENT SNEAK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.