OFF TO STOCKHOLM

IMG_35757 PicMonkey Collage sssIMG_3579

 

Nu sticker jag till Stockholm ska som sagt spendera mina lediga dagar där i nya lägenheten och ordna och fixa. Stannar i Stockholm tills på Onsdag sen hemma och jobba tors-lör och söndag drar vi till Barcelona. Så underbart! Som sagt ska bli skönt att ha ett par dagar att bara vara, bo in sig och komma i ordning. Ska även såklart försöka få till en massor bloggning, samt möta upp min nya fotograf som ska hjälpa mig med outfits till bloggen. Knäppte bara dessa fort innan jag skulle kliva på tåget, det var världens vårväder I Norrpan så underbart. Nu ska jag snart kliva av, så vi hörs lite senare? Ska se om jag får till några bilder på nya lägenheten som jag kan visa.

 

Jacket_H&M / Pants_Bikbok / Sweater_Zara / Bag_Lindex / Shoes_Nike Air Force /

0

4 reaktioner på “OFF TO STOCKHOLM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.