MY HAIR

PicMonkey Collage 79070IMG_3487

IMG_35087070

 

Jag utlovade lite bätte bilder på håret och här kommer det. Jag går som sagt till Bästa Barberarn och klipper och färgar. Igår färgade vi bara, Jennie la i en färg i botten som var lite mörkare för att få ett snyggt djup och så en annan färg i längderna samt att hon gick in efteråt och gjorde lite slingor här och var som bara kommer fram ibland med tanke på hur man lägger håret. Jag är sjukt nöjd och älskar det. Gillar verkligen att det ser mustigt och fylligt ut. Vad tycker ni? Gillar ni det? Ser ni även vad långt jag börjar få hihi, snart har jag mitt långa hår tillbaka wihooooo!

 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.