AMALIA&LINN25ÅR

IMG_4888IMG_4889

Hej mina finaste! Förlåt för det har varit så tomt här, men igår gick första lasset mot Stockholm så vi flyttade från 8.00 på morgonen till 17.00 på kvällen och klockan 18.00 var det dags för födelsdagsfest i Norrköping för fina Amalia & Linn som fyllde 25 år. Grymt rolig kväll, och så kul att få träffa mina favoriter igen. Klara, Linda & Linnea <3 Här kommer två bilder från gårdagen, ska se om jag får tag i några mer. Nu ska jag mysa lite mer i soffan, ska se till om jag hinner få till dagens också. Puss sålänge!

– Here is some pictures of me and my bestie from yesterdays party.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.