Z E B R A

PicMonkey Collage 55IMG_3205PicMonkey Collage 33IMG_31676IMG_3155IMG_3210IMG_3246445

 

Hej Finisar! Idag har varit full rulle hela dagen med både jobb, foto, flytt osv. Fick hem denna fina jacka häromdagen, hur fin? Livar upp gråa dagar som dessa. Bar ganska enkelt svarta byxor tillsammans med en vit topp och med denna jacka blir outfiten så mycket roligare. Det kommer komma upp en rolig tävling snart med denna jacka bl.a. Så håll utkik! NU ska jag fortsätta röja här hemma, det är ett stort kaos vi lever i just nu haha. Sen blir det att mysa framför PH med proteinbollar, namnam. Så spännande med final, vilka tror ni vinner?

Jacket_Rut&Circle / pants_ginatricot / top_Rut&Circle / Shoes_Zara / Bag_Lindex / Hat_Kappahl(old)

– Hello Babes! I have been so busy today, but here is todays outfit. I love my new zebra coat, so cool!

0

2 reaktioner på “Z E B R A”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.