LUCKY

IMG_1775606PicMonkey Collage

Hej finisar <3  Nu sitter vi i bilen påväg till Stockholm, vi kände att vi lika bra kunde åka hit idag istället för imorgon. Vi ska ju hämta ut nycklarna imorgon till vår nya lägenhet i Stockholm, det ska bli så himla spännande att se den, eftersom vår lägenhet är ett nybygge, så ingen har bott där innan och det ända vi sett är en planlösning. Så jag är helt pirrig i kroppen nu, som ett litet barn. Åh! Vi ska även försöka hinna med Ikea också, inhandla lite nya grejer till lyan. BIlder senast jag var där. Vi hörs imorgon <3 - Tomorrow we pick up the keys for our new apartment in Stockholm, i'm so excited. Whooop!

0

1 reaktion på “LUCKY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.