TIME FOR SOME WORK OUT

IMG_2998

Skärmavbild 2014-01-31 kl. 11.37.04Vi startar dagen med lite träning, fan vad gött. Jag har inte kunnat träna på hela veckan pga massor med jobb och annat. Äntligen säger jag bara, nu ska endorfinerna och svettet spruta. Kom ihåg att det vara roligt att träna, man ska träna för att man vill och för att det är roligt. Inte för att man måste, finns inga måsten. På med favoritmusiken, snygga kläder och kör ditt favoritpass. Det finns massor olika sätt att träna på, springa, gymma, cykla, zumba, dansa, spinna you name it. Hitta din grej och kör så det ryker! Det ska jag göra, here we go.

– Hey Ho, Let’s go. Time for work out, lovely! And remember have fun when you training. 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.