TOMORROW

PicMonkey Collage tomrrowIMG_2946PicMonkey Collage TMIMG_2947PicMonkey Collage tomotrrrolindexIMG_2941

 

När jag var i Stockholm senast, besökte jag som sagt bl.a Lindex showroom. Fick med mig dessa godingar hem, kollektionen är framtagen av en ung designer Emma Lindqvist. Hon vann deras tävling de hade tillsammans med textilhögskolan och fick då släppa sin kollektion på Lindex. Jag tycker plaggen är riktigt coola, det är inte så lindex vilket är superkul. Tycker det blev lite ballt att matcha denna tröja till denna kjol. Nästa gång blir det nog att bära toppen till något enklare, typ svarta höga jeans. Nu är det sovdags, herregud vad timmarna och dagarna går fort? Imorgon är det redan torsdag .. Hjälp!

Top_Lindex / Jacket_H&M Skirt_Lindex / Shades_Ebay / Bag_Zara / Shoes_Nike / 

I love this sweater and skirt from the Tomorrow collection at Lindex. So cool! I like the combo to wear it together. Hope you like it to =)

0

4 reaktioner på “TOMORROW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *