D E T A I L S

IMG_2814IMG_2806 IMG_2705IMG_2666IMG_2660IMG_2522IMG_2441IMG_2348IMG_2805Processed with VSCOcam with t1 preset

 

Både ni och jag gillar ju detaljbilder, här kommer mina senaste detaljer. Jag älskar skorna på sista bilden, så underbara. Vilket kap jag gjorde! Nu ska jag ta och mysa ner i soffan framför PH, så besatt haha. Har bakat lite proteinbollar också, hittade på ett grymt recept. Så nu ska jag ta och gotta mig med det och Chai-te. Jag var även förbi Life idag och köpte halva affären haha, nejvars inte så illa men nu jävlar ska jag allt bli pigg. Vi hörs imorgon, puss på er!

 

Here ismy latest details, hope you like them? The shoes on the last pictures is my favorite. Best buy! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.