BLACK AND BLUE

PicMonkey Collage 7070IMG_2680PicMonkey Collage 66IMG_2666

PicMonkey Collage 7900 IMG_2672

Självklart ville jag inviga min fina kappa direkt. Jag älskar den, idag valde jag att matcha den simpelt med skinnbyxor, svart topp och sneakers. Tycker det är så snyggt att bryta av långa fina kappor med sneakers. Hoppas ni gillar bilderna. Tusan vad kallt det är alltså, jag behöver lite sol och värme nu? GE mig!

jacket_frontrowshop / pants_monki / top_zara / shoes_nike / bag_zara /

I love this coat, today i just match it simple with leatherpants, black top and sneakers. It’s so cold now, give me some sun.

0

2 reaktioner på “BLACK AND BLUE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.