CLICK AND CLICK

click

 

Klick, klick och klick. Ganska lätt att bara klicka hem sådär, precis vad jag gjort. De här fina är nu påväg hem till mig, la la la love them. Ni vet ju hur jag är när jag snöat in mig på något, då kan jag liksom inte sluta. Nu har jag snöat in mig på lurviga och gosiga tröjor/cardigans. Denna goding är tyvärr slutsåld på Nelly men fick tag i en från en läsare som sålde. Så nöjd, tror den kommer bli så fin till en vit tischa och läderbrallor! Lurviga plagg är ju perfekt att ha i garderoben när man är lite inspirationslös, bara slänga på sig en lurv och så ser man betydligt mycket roligare ut. Mina boots med guldspännen från Choies börjar bli lite halvsletna, så tyckte det var dags för ett par nya.

faux fur_nelly / shoes_have2have.se / necklace_bubbleroom

– Click, click and click. It’s so easy to just click home some stuff. To easy haha. Soon they are mine! La la la love them. 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.