PINKAHOLIC

PicMonkey Collage77

 

Hej mitt vinterland. Pälsade på mig både denna jacka och mössa när jag skulle gå ut förut. Så kallt ju! Skulle fota lite fina bilder, men hann inte mer än såhär. Jag tänkte att de var roligare att bjuda på dessa än inga alls. Visst? Den här mössan är så mysig, älskar den. Det är det bästa med vintern att man kan strosa omkring i mysiga mössor. Tycker det är fint att bära rosa med rosa och för att det inte ska bli för mycket bryta av med det svart. Imorgon är det redan en ny vecka, herregud vad tiden går fort? Ny vecka med nya tag och nya möjligheter. Den här veckan tror jag kommer bli en bra vecka. Jag kommer även kunna berätta något väldigt roligt för er hihi.

jacket_frontrowshop / pants_bikbok / hat_h&m trend / bag_cubus / 

Hello winterland! Here is some pictures of todays outfit. Pink and pink. I like it, this chunky beanie is my absolutely favorite.

 

0

4 reaktioner på “PINKAHOLIC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.