BLUE & GOLD

Skärmavbild 2014-01-18 kl. 18.13.15

 

Hej mina fina! Nu har jag på riktigt suttit med detta kollage i flera timmar haha. På riktigt min inspiration och motivation ligger begravd under snön eller något. Den är totalt bortblåst haha. Ändå ganska nöjd att jag fick ihop detta tillsist. Jag har snöat in mig på babyblått, det är även en stor trend vi kommer att se i vår. Både när det kommer till accessoarer, plagg och nagellack. Här är vad jag önskar mig allra mest just nu, en utomlandsresa till Mexico står högst upp. Fan vad jag vill ha utomlands, tror allt jag skulle hitta tillbaka min inspiration där? Right?

Shoes_senso / earrings_cocoo /scarf_cubus bag_céline / nailpolish_chanel / case_sealoe/print_sealoe/

0

7 reaktioner på “BLUE & GOLD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.