TIME FOR CHANGE

IMG_4682808IMG_4678IMG_4684PicMonkey CollageIMG_4690

 

Jag orkar inte hur duktig Bella är, jag vore glad om jag fick 10% av henne när det kommer till hår. Jag gick dit med tråkigt, halvfettigt hår och med jordens utväxt och går därifrån med ny färg, slingor/skiftningar och världens finaste styling. Åh är så nöjd, som alltid! Kvinnan kan sitt om man säger så, fick även en liten kurs i hårstyling. Vi testade även en grym produkt för styling och volym, tänkte visa den senare. Haha ni anar inte hur dålig jag egentligen är på hår, nu ska jag allt ta tag i det där och försöka se ut såhär varje dag, försöka kan man ju alltid. I love it! Jag går som sagt till Bella på Barberarn, hon och hela gänget där är magiska. Helt klart bästa stället i stan! Vad tycker ni om resultatet? Har även fotat dagens i snöstormen, så där får ni även se håret lite bättre med. Nu ska jag snart möta upp min fina bloggkollega Lisa för en mysig fika (:

– Today i went to my lovely hairdresser Bella at Barberarn. I love the new look, it’s amazing. 

0

5 reaktioner på “TIME FOR CHANGE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *