VINN IPHONESKAL FRÅN 3 DETAILS.

Skärmavbild 2014-01-08 kl. 11.47.00

Nu är alla vinnare dragna i julkalendern. Kika in inläggen för att se. Eftersom det var så många som älskade min julkalender, så vill jag fortsätta lotta ut fina grejer till er. Det var även väldigt många som tyckte mitt nya ”marble” skal var så fint. Så valde att bla. tävla ut det till er tillsammans med ”pink reptile” och ”punk”. Jag kommer tävla ut 3 stycken av varje. Skalen är värda från 199-399:- st. Det är 9 lyckliga vinnare totalt, stor chans att vinna med andra ord.

Det du behöver göra är:

– Kommentera här med ditt namn + mail samt vilket iphone skal du helst skulle vilja tillsammans med vilken modell ni har Iphone 4 eller 5.

Lycka till fina ni! <3

0

124 reaktioner på “VINN IPHONESKAL FRÅN 3 DETAILS.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *