NOMINATE ME ♡

nominate 4242

 

Jag skulle vilja be er om en sak, något som skulle betyda så otroligt mycket för mig. Finest Awards går av stapeln den 5:e mars i år. Förra året blev jag nominerad till Årets modeblogg och lyckades ta mig till femte plats av alla 10 i min kategori. Jag lyckades även ta mig till två andra nomineringar, Årets Chicaste bloggare som jag vann och Årets Nykomling/Mode. Alla de tre nomineringarna tog jag mig till tack vare er ♡ Nu skulle jag bli så himla glad om ni ville nominera mig till Finest Awards. Som Årets modeblogg och Årets Nykomling ser mig själv fortfarande som en nykomling då jag verkligen uppmärksammast det senaste året som mest. Man kan nominera 1 gång om dagen och du gör det här bara skriva in www.rebfre.se och din mail. Skulle bli den lyckligaste! Tack snälla fina ni!

 

0

2 reaktioner på “NOMINATE ME ♡”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.