2014 will be my year

want

 

Hej mina finaste! Jag skulle så gärna vilja veta vad som är det absolut bästa/sämsta med min blogg? Samt vad jag kan förbättra och göra annorlunda? Alla åsikter är välkomna! Skulle vara så roligt att höra och det skulle betyda mycket. 2014 ska bli mitt år och vill göra bloggen så bra som möjligt, detta år är jag så galet taggad på blogga och ska ge allt. Därför vore det bra med lite feedback från er. HIT ME! Berätta vad ni gillar, vad ni inte gillar, vad ni vill se mest av, någon ny kategori? You name it!

– Hello Beautiful! I just want to know what you think about my blog? What is the best? What is the worst? I want to know and would be so happy if you tell me.

0

6 reaktioner på “2014 will be my year”

 • Lise skriver:

  Jeg synes designet kunne vært en del bedre. Større bilder spesielt 🙂

 • Ellen skriver:

  jag skulle vilja att du hade en inspirations tavla när det blir en ny årstid, då kan man få ännu mer inspiration till sina egna outfits men bloggen är super bra och kul med lite roligare och edgy outfits 😀

 • Emelie skriver:

  Jag vill ha mer bilder från din vardag och ditt hem! Även olika kollage med teman både inom mode & inredning, du har ju så galet bra smak när det gäller båda! Vet att din blogg mest handlar om mode men jag vet att du tränar mycket och har uppnått grymma resultat så lite träningstips på olika övningar, tips på bra mat osv hade varit kul! Sen undrar jag vad det är för systemkamera + objektiv du använder? Du är så himla snygg Rebecca, fortsätt så som du gör! Jag diggar dig som tusan!

 • Julia skriver:

  Hej! Mycket bra och inspirerande blogg! Fina bilder och modetips. En fundering: är det klart vilka som vann i din julkalender? Annas är det mycket bra blogg, tack!

 • johanna skriver:

  Du har en jätte grym blogg, jag saknar egentligen inget, men jag skulle vilja se ännu mer modetips i din blogg….typ ett uppslag med grymma mode tips som finns i affärerna att köpa efter kommande säsong! Kram på dej

 • Nathalie skriver:

  Jag vet att du pysslar en del hemma, det vore kul om du visade lite hur du gör:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.