O O P S

IMG_23547070PicMonkey Collage7070IMG_2370PicMonkey Collage 1IMG_2348PicMonkey Collage

Oopps .. Det blev en helsvart outfit igen. Detta är inte likt mig, jag som alltid brukar klä mig i färg och mönster. Kan vara så eftersom jag känner mig lite oinspirerad för tillfället, när jag inte alls vet vad jag ska ha på mig så blir det oftast svart. Slängde på mig min svart pälskrage för att göra outfiten lite roligare. Men snart är nog inspirationen, motivationen och glädjen tillbaka. Hoppas jag,! Ska även sätta igång med min träning ordentligt nu, har blivit lite slappt här under julledigt. Jag brukar må så mycket bättre då, snart är jag tillbaka, 2014 här kommer jag. DETTA SKA BLI MITT ÅR =) hihi.

 

jacket_secondhand / top_bikbok / pants_h&m / shoes_zara / bag_cubus / shades_lespecs / coat cardigan_monki / 

Ooops.. All black again. Alot of black outfits right now. Hope you like it =)

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.