GRAFITTI

IMG_2246697PicMonkey Collage 322IMG_2271PicMonkey Collage grafitii2IMG_2270PicMonkey Collage grafittiIMG_2268

 

Nämen tjäääna! Igår hittade jag fram denna långa marinblå kappa som jag har varit min mammas. Hur fin är inte den? La la love it! Jag gillar att bryta av långa fina kappor/rockar med sneakers för att få looken mer avslappnad och inte lika ”fin”. Hoppas ni alla få en mysig söndag och att ni haft en härlig helg =) Jag har haft en riktigt slapp helg med inga måsten eller en massor planerat. Jag har typ legat hemma och tyckt synd om mig själv, haha så får det vara ibland. Idag ska jag få lite jobb gjort samt hänga med mina favorit tjejer <3 Puss på er!

jeans_topshop / sweater_bikbok / coat_old / bag_nelly / shoes_nike / 

– Hello there! I found this lovely navy coat in my closet yesterday. La la love it! Hope all of you have a wonderful sunday =)

0

4 reaktioner på “GRAFITTI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *