DIY – MARBLE & GOLD

IMG_2321IMG_2292PicMonkey Collage diy

IMG_2296

 

Igår hade jag en liten pyssel-lördag här hemma, för ett tag sedan så köpte jag hem dessa design-folie rullar i marmor och guldig sprayfärg från Panduro. Har dock inte kommit till skott att göra något med det förens igår. Tyckte våran vita tv-bänk behövde rustas upp lite, passade även på att klä i ljuslyktor i samma också. Tycker det blev mycket fint, köpte även vita krukor för ett tag sedan som jag även sprayade igår. Små enkla grejer som gör så mycket i hemmet. Samt beydligt mycket billigare än att köpa marmor och guldkrukor. Ett litet tips! Det var så kul att spraya, kan tänka mig att spraya fler grejer haha. Snart är väl halva mitt hem guldsprayat haha. Nästa projekt blir nog ramar och en burk, sprayade ju även burklock igår. Vad tycker ni om resultatet?

– Yesterdays diy-projekt. Marble and gold. I love the resultat, do you? 

 

0

12 reaktioner på “DIY – MARBLE & GOLD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.