NUMBER 23

PicMonkey Collage 0770

 

Hej hjärtan! Kom hem ganska nyligen, vi har haft en en härlig dag i backen idag med, dock i världens snöstorm haha. Föresten kommer ni ihåg denna klänning? Ett utav mina favoritplagg,  jag bar den på Finest Awards när jag var nominerad til Årets modeblogg. Har inte direkt använt den sedan dess och tänkte faktiskt köra på den ikväll. Känns som den passar bra här i fjällen, lite sportig 😉 Nu ska jag fixa till mig här innan det är dags att dra, ska se om jag hinner med att uppdatera hur jag kommer se ut, annars ses vi på instagram: @rebfre, jag lovar att ta med kameran ikväll i alla fall. Ha ett fantastiskt nyår fina ni <3 Ni är bäst!

0

1 reaktion på “NUMBER 23”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.