GREY + BLACK + LEO

IMG_216379PicMonkey Collage greysIMG_2155PicMonkey Collage6969IMG_2157PicMonkey Collage 890 IMG_2149 IMG_21627970

 

And here it is. Valde att även inviga min stora mysiga stickade polotröja som jag fick av Henrik i julklapp. Den är så mysig! Jag gillar att den är sådär stor och mysig, speciellt ärmarna. Denna får nog hänga med till fjällen, känns en som bra fjällentröja. Invigde även min nya väska som kom på posten här om dagen, den var också stor haha. Fick en chock när jag öppnade paketet, men tycker ändå den är himla fin och gör inget. Perfekt för mig som alltid ska ha med så mycket grejer överallt. Jag gillar grått och leopard, fint tillsammans!

knit_&otherstoriers / lacedress_zara / bag_asos / shoes_weekday / shades_imso (lespecs)

– And here is todays outfit.I wear my new grey turtleneck knit. So cosy! I like how oversize it is. And here is also my new bag. Alot of new thing right now. I like grey and leoprint together, nice combo.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.